Edzéstervek

Női edzéstervek

3 napos Kezdő – 4 hetes, heti 3 napos edzésterv, ha még csak most ismerkedsz az edzőteremmel és szeretnél belevágni, de nem tudod, hogy hogyan kezd, én megmutatom az irányt.
Ár: 12 000.- Ft

4 napos Középhaladó – 4 hetes, heti 4 napos edzésterv, ha már jól kiismered magad az edzőteremben és megfelelően tudod használni a különböző gépeket-súlyzókat, akkor ez a neked való csomag. Pár kg leadásához, vagy szálkásításhoz, esetleg szinten tartáshoz ajánlott.
Ár: 15 000.- Ft

5 napos Haladó – 4 hetes, heti 5 napos edzésterv, ha már régebb óta edzel, de szeretnél tökéletesíteni a formán, vagy netán valamelyik testrészed le van maradva, akkor ez a csomag segít.
Ár: 20 000.- Ft

Fenék centrikus – 4 hetes, heti 5 napos edzésterv, ha kerek fenékről álmodsz de egyszerűen elértél egy holtpontot, ahol úgy érzed megállt a fejlődés, akkor itt a megoldás.
Ez egy olyan fenék centrikus edzésprogram amivel újra visszaállhatsz a stabil fejlődés útjára.
Ár: 20 000.- Ft


Férfi edzéstervek

3 napos Kezdő – 4 hetes, heti 3 napos edzésterv, ha csak most ismerkedsz az edzőtermi közeggel, még nem jársz annyira otthonosan a terembe és nem tudod a gépeket megfelelő precizitással használni, ez a csomag eligazít majd a helyes útra, ami a fejlődés felé vezet.
Ár: 12 000.- Ft

4 napos Középhaladó – 4 hetes, heti 4 napos edzésterv, ha már ismered a gépeket és a gyakorlatokat tökéletes formával végzed és szeretnél egy kicsit szálkásítani, vagy tömeget növelni, úgy hogy ne zsírosodj el, ez a csomag a neked való választás.
Ár: 15 000.- Ft

5 napos Haladó – 4 hetes, heti 5 napos edzésterv, ha már minden profi szinten megy, de új löketre van szükséged és szeretnéd álmaid alakját a tükörben látni, akkor itt a megoldás. Ha kicsit le van maradva az egyik izomcsoport akkor ne habozz, ez a csomag tökéletesíti a végleges formád.
Ár: 20 000.- Ft

Váll-kar centrikus – 4 hetes, heti 5 napos edzésterv, egy férfi alakjának fő ékessége a széles, kerek szeparált vállizomzat és az izmos, vastag karok.
Ez a csomag direkt erre van, kitalálva, hogy az a tekintélyt parancsoló V alak mihamarabb kijöjjön.
Ár: 20 000.- Ft


Intenzív Lapos Has edzéscsomag – A leghatékonyabb has gyakorlatok összeállítása, mellyel elérheted, hogy minden kocka látszódjon. De ne feledd a megfelelő táplálkozás elengedhetetlen.
Egy szép, lapos has nagyon sokat tud javítani a külsőnkön.
Ár: 7 000.- Ft

All In 5 napos – 4 hetes, heti 5 napos edzésterv, mely magában tartalmazza az alapgyakorlatokat, valamint a fenék- vagy váll centrikus csomag és a Lapos Has csomag gyakorlatait.
Ár: 22 000.- Ft


Megrendelem

*További információ az adatkezelésről: Adatkezelés

A Rendelés leadása után maximum 3 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot Telefonon vagy E-mailen keresztül és egyeztetünk a céljaidról, állapotfelmérésről, valamint tájékoztatást kapsz a fizetési módokról!

Szerző:

H3rk3R

What a grand and intoxicating innocence!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.