Magamról

16 évesen kezdtem el érdeklődni a sport iránt…

16 évesen kezdtem el érdeklődni a sport iránt, 110 kiló voltam és meglehetősen zavart, hogy nem tudtam például olyan ruhákat vásárolni amik tetszettek és a lányok körében sem voltam túl népszerű.

A túlsúly miatt egyfolytában izzadtam és csak sötét ruhákban tudtam járni, mivel azon nem látszódott meg.

Félve mentem be az edzőtermi közegbe, mint a kezdők 90%-a, de hamar rájöttem, hogy mindenki a saját dolgával foglalkozik nem pedig velem.

Edzői segítségre volt szükségem…

Edzői segítségre volt szükségem, mert 40 kg felesleg volt rajtam és tudtam, hogy egy szakképzett ember tudása nélkül nem fog menni.

Edzővel, személyre szabott edzéstervvel és étrenddel, viszont 5 hónap alatt meg is szabadultam attól a 40 kiló súlyfeleslegtől!

Miután lefogytam teljesen más szemmel láttam a világot, DE összeesettnek éreztem magam ezért kezdtem el a testépítést hobbi szinten.

21 éves koromra szereztem meg az IFBB nemzetközi diplomámat és utána egy külön versenyzői továbbképzést is elvégeztem, hogy magasabb szinten művelhessem ezt a szakmát.

3 éve foglalkozok napi szinten személyi edzéssel.

A súlyos soványságban szenvedőtől a kórosan elhízottig mindenféle emberrel foglalkoztam sikeresen.

A versenyzés világa is nagyon vonzott mivel, éreztem, hogy többet is ki tudok hozni magamból, szeretem ezt a sportot és be akartam bizonyítani magamnak és a többi embernek is, hogy nem csak sovány emberből lehet versenyző, hanem egy túlsúlyos embernek is lehet olyan teste, amiről azt hisszük, hogy ilyen csak a magazinokban, vastagon Photoshopolva létezik. Hát nem… TE IS KÉPES VAGY RÁ!

Az áttörés…

Természetesen ehhez elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás, tudatos testedzés és a táplálék kiegészítők, de sokszor ez csak rövidtávon elég…

Ami legtöbbször hiányzik, az egy olyan ember, aki átbillent a “majd holnap”-on, odafigyel, hogy nehogy lesérüljünk, tudja mi kell nekünk, hogy a lehető legjobb teljesítményt hozzuk ki magunkból.

Ezért hoztam létre ezt az oldalt, hogy mindezekben tudjak segíteni neked. Hiszek abban, hogy a lehetetlen nem létezik!

“A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.”

/Muhammad Ali/